Somande

Hejsan! ♥ Sorry för att jag inte bloggat på ett tag men jag råkade somna när jag pluggade spanska glosorna. Så ja jag har lixom inte "kunnat" eller vad man ska säga. Idag har jag iallafall varit i stallet och det blev ingen ridtur istället så gick jag ut en sväng med grimma o grimmskaft sen så lät jag honom beta så satt jag på så länge. Det är för mysigt! Sen kom jag hem och fixade mat o sen började jag plugga o sen somnade jag o nu sitter jag här och bloggar. Tyvärr har jag inte tagit några bilder idag då, men ni får nöja er med en söt google bild, Puss o godnatt


Frukost

Hejsan! ♥ Nu sitter jag och fixar mig til skolan och jag är snart klar. Det ser ut att bli en härlig dag idag med mycket sol! Efter skolan idag ska jag rida och mysa lite med Ragge. Ragge är en häst jag hyr, super söt! Här kommer bild från min goda och nyttiga frukost:
Kramisar ♥

Första i svartvit ♥

Hejsan! ♥ Nu är det så att jag har haft väldigt många bloggar... men nu har jag nog hitat något jag kommer jobba mer på. Foto. Jag har en Sony stl A33, jag älskar den ! I min blogg kommer ni få läsa om tips, vardag och massa foton!
Hoppas ni gillar bloggen och fortsätter läsa den! Här får ni försmak på lite foton...

(design på G )
Idag har jag varit me Mysan. Vi hade as kul ! Vi tog ganska mycket kort här kommer de...♥
Älskar hennes hår ! ♥ Älskar hela henne ♥
Och här är jag som bloggar:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0